Post by plugoxwermebes on Mar 8, 2022 6:23:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ballz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ballz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kod generatoru kristalları ▞▞▞
▞▞▞ Ballz 2022 version ▞▞▞
Yaxşı oyun, amma mən əsas menyuya keçmək istəyəndə yenidən başladın düyməsini sıxdığımda bu, bir neçə həftə ərzində ən azı 2 və ya 3 dəfə baş verdi, lütfən, təsdiqləmə əlavə edin (yəni “yenidən başlamaq istədiyinizə əminsiniz?”) belə ki, başqa heç kim eyni səhv
Çox asılılıq yaradan bir oyundur, sadəcə onu yerə qoya bilmirəm
ÇOX ÇƏTİN oyun əyləncəli və yaxşıdır, lakin hətta 1-ci səviyyəni keçmək sadəcə olaraq çox çətindir.
Əla oyun, baxmayaraq ki, reset düyməsini əlavə etmək istərdim ki, çəkilişimi yenidən çəkə bilim.
600-700 səviyyəsinə çatdığınız zaman yüksək sürət funksiyası pozulur və qeyri-dəqiq olur. Həmçinin, oynamağa davam et düyməsi işləməyi dayandırır.
Ən son yeniləməyə qədər bu proqramı sevdim. İndi sürətli irəli düyməsi işləmir, ona görə də hər dəfə 400 topun normal sürətlə keçməsini gözləməliyəm. Oynamağın və hədəf almanın ortasında mənə mane oldum, bu, çox bezdiricidir və yeniləmədən əvvəl heç vaxt olmamışdı.
Ballz እንቆቅልሽ thra
Bu proqram mən onu açan kimi bağlanmağa davam edir. Bir dəfə 1 səviyyə oynaya bildim və o, bitməmiş bağlandı. Hər dəfə o, mən oynatma düyməsini basmadan əvvəl bağlanır
Ballz પઝલ sobu
Nə edirsinizsə edin, ən son versiyaya GÜNCELLEMEYİN. Peşman olacaqsan! Ən çox sevdiyim oyun idi. Ən son yeniləmə səhvlər və SUPER LONG reklamlarla doludur. Hər biri 30 saniyədən çox! Köhnə versiyanı saxlayın və zövq alın. Bu oyun mənim üçün xarab oldu. Bacarıqsız və acgöz. Davam etmək.
Əvvəllər zəhmli oyun idi, amma o qədər reklamlar əlavə etdilər ki, bu axmaqdır. Həmçinin, toplarınızı sürətləndirmək üçün düymə indi xarabdır, ona görə də bir top ətrafda sıçrayan zaman Əbədi gözləməliyəm. Bu, mənim 1 nömrəli oyunumdan yəqin ki, bir daha oynamayacağım bir oyuna keçdi.
Bu oyun olduqca əyləncəlidir. Mən ona daha çox ulduz verərdim, lakin təəssüf ki, siz hər dəfə bluetooth qulaqlıq və ya digər audio cihazını qoşub ayırdığınız zaman proqram səsini yenidən işə salır. Məni dəli edir.
Ballz እንቆቅልሽ kobq
Bu oyunu sevirdim. İndi "oynamağa davam et" düyməsini istifadə edə bilmirəm!!! Super məyusedici və ümid edirəm hamınız problemi TEZLİKLƏ anlayacaqsınız!!!!!!
Sadəcə fərqlisini tapın. Clickbait reklamları, fırıldaqçı rəylər, çox vaxt bir səviyyəni bitirməyin mümkün olmadığı və təsadüfi topların sadəcə yox olacağı və ya bloka təsir etməyəcəyi faktı, sadəcə fərqli bir proqram tapın.
Olduqca yaxşı vaxt qatili. Topu vurmaq üçün idarəetmələr həqiqətən axmaqdır, üstəlik bu proqram hər dəfə açanda telefonumda ifa olunan musiqi və ya podkastın səsini kəsir. Bu düzəldilməlidir, cəhənnəm kimi zəhlətökəndir. Çünki musiqini necə yenidən yandırmağınızdan asılı olaraq, bu proqrama qayıtmaq onu yenidən bağlayacaq. Düşünürəm ki, səs problemi olmasaydı, 4 ulduz verərdim, həmçinin daha yaxşı nöqtə və atış idarəsi
Mən onu sevirəm və bu, super asılılıqdır. Bunun qüsursuz oyun olmadığını söyləməyimin yeganə səbəbi odur ki, 3 və ya 4 yüzlüyə çatanda sürətimi artırmağa imkan vermir, sadəcə olaraq səhv salmağa başlayır və yavaşlayır.
Mən ona 4 qiymət verərdim, AMMA hər turdan sonra o qədər çox reklam var ki, onun lağ edir və zəhlətökəndir, NÖVBƏTİ YENİLƏMƏDƏ DƏYİŞƏCƏKİNƏ Ümid edirəm ki, reklamlar o qədər də çox deyil, amma ümumilikdə bu, vaxt keçirmək üçün həqiqətən əyləncəli oyundur. .
Artıq bir müddətdir ki, bu oyuna aludə olmuşam. Amma bu gün daha çox reklam əlavə etdilər və bu, məni oynamağı dayandırmağa məcbur etmək üçün mükəmməl bir yoldur. Sənin axmaq oyununu dayandırmağıma kömək etdiyiniz üçün təşəkkür edirəm.
Reklamlar son dərəcə invazivdir. Müəyyən reklamları bağlamağa cəhd etsəniz, veb-brauzerdə eskiz keçidlər açılacaqdır.
Ver çox çox asılılıq artıq demək olar ki, bir il üçün oynamışdır. Bir az boş vaxt sərf etmək üçün əla yoldur. Məni əyləndirməyə, rəvan və etibarlı oyun və qrafikaya həmişə etibar edə biləcəyim yeganə oyunlardan biridir. 👏👏👏👏👏👏
Bu oyuna vuruldum, illər əvvəl uşaqlarımın onu oynadığını gördüm və reklamsız versiyanı aldım. Sonra sürətli irəli düyməsi işləməyi dayandırdı və mən təəssüf ki, bu gün sildim.
Sürətli irəliləmə səhvi düzəldildi
Bu proqram əla idi, lakin son yeniləmə "sürətli irəli" düyməsinin işləməsini dayandırdı. Bu, çox məyusedicidir.
Əla oyun, lakin 400-ü keçdikdən sonra sürətləndirmədən istifadə edərkən çox yavaş olur
Mən bu oyunu sevirəm, öyrəşmək üçün bir az vaxt lazımdır, amma həqiqətən əla oyundur. Siz sadəcə bir az vaxt öldürə bilərsiniz. Ümumilikdə əla oyun, onu çox tövsiyə edirəm.
Darıxdığınız zaman və ya tualetdə oynamaq üçün yaxşı əyləncəli oyun.
Bu mənim sevimli oyunum idi. Son yeniləmə ilə bəzi səviyyələr indi heç bir blok olmadan irəliləyir və EXIT düyməsi artıq işləmir (Samsung S10). Zəhmət olmasa tez bir zamanda düzəldin. Onu olduğu kimi oynamaq mümkün deyil...
darıxdığınız zaman əyləncəli mobil oyun idi
Tətbiq deyir ki, onun icazəsi yoxdur, lakin söndürüldükdə wifi-ı yandıracaq.
Həqiqətən yaxşı oyun, lakin çoxlu əlavələr var
Tanınmış oyunun əla versiyasından daha az, bu proqramda yaxşı olan yeganə şey reklam tezliyi idi. Onların orada olduqlarını bilmək kifayətdir, lakin proqramı dərhal silmək istəmək üçün kifayət deyil. Sürətli irəliləmə funksiyasının daha tez görünməsini istərdim, yalnız 20-dən çox topu işə saldığınız zaman görünür və o qədər də sürətli deyil, lakin ən azı bir top var idi. Bu oyunu olduqca dəyərli tbh əldə etmək üçün heç bir xüsusi xüsusiyyət yoxdur. Ümumi ədalətli oyun təcrübəsi, lakin xülyası yoxdur.Bu ən son yeniləmə oyunda uzun müddət davam edən səhvi (daha yüksək hesabla kütləvi yavaşlama) düzəltdi, lakin oyunu o qədər asanlaşdıran yeni bir səhv təqdim etdi ki, maraq olmaması səbəbindən demək olar ki, oynanılmazdır. Problem olduqca aydındır ki, hər bir yeni sıra üçün kərpic sayı üçün təsadüfi nömrə generatoru birdən azdır, çünki siz artıq altı kərpic sıra görmürsünüz və blok sıralarının sıfır olması tamamilə mümkündür. Beləliklə, oyun başlanğıcda əyləncəlidir. amma çox keçmədən cansıxıcı olur. Budur, bəzi oyun qüsurları 1. Əgər atışınızı əldən versəniz, sadəcə əsas menyuya qayıdıb, oynat düyməsini sıxıb eyni səviyyədən başlaya bilərsiniz. 2. Sürətləndirmə işi lazım olduğu kimi işləmir, çünki yüksək səviyyəyə qalxsanız, sürətləndirmə işi 150 topa çatana qədər işləyəcək, o zaman adi atışlardan daha yavaş olur. Sonda oyun yarım saatlıq əyləncədən başqa bir şey deyil. Heç bir faktiki irəliləyiş olmadan
əyləncəlidir, lakin yenidən başladın düyməsi.dostum təsadüfən 2230-da restart düyməsini basdı və mən bunu 883 etdim. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Yenidən başlaya bilməməyiniz üçün bunun düzəldilməsinə ehtiyacım var.
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkadne igre lufa
Darıxdırıcı, sonrakı dövrlər sonsuza qədər davam edir, siz sadəcə hər atışdan sonra çıxa və sıfırlaya bilərsiniz
Düşünürəm ki, o, yaxşı oynayır və işləyir. Davamlı oyun tərzini bəyənirəm. Bununla belə, nəzarət dəhşətlidir və onu oynanılmaz edir.