Post by plugoxwermebes on Mar 8, 2022 6:20:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oculus ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oculus IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kod generatoru kristalları ▞▞▞
▞▞▞ Oculus 2022 version ▞▞▞
Yaxşı formatdır, lakin proqramın yüklənməsi çox uzun çəkir və axın keyfiyyəti, sürəti və həlli o qədər pisdir ki, bu problemlər həll olunsaydı, mən çox xoşbəxt olardım
Yüz milyardlarla dolları olan bir şirkətə məxsus olmasına baxmayaraq, bu proqram çox yavaş işləyir. Yavaş olsa da, istifadəsi nisbətən asandır. Ancaq tərtibatçılar həqiqətən bunu rəvan şəkildə həyata keçirməlidirlər.
Bu proqramdan istifadə etməyin yeganə səbəbi axtarışınızı qurmaq və oyunun geri qaytarılmasını tələb etməkdir, bundan başqa bu, Android istifadəçisi üçün olduqca yararsızdır, əgər siz alma istifadəçisisinizsə, bundan daha çox fayda əldə edəcəksiniz.
Quest 1 istifadəçisi Proqram əksər hallarda layiqli işləyir, lakin hər yeniləmədə bütün funksiyalar işləmir hələ də telefon bildirişləri yoxdur və bütün oyun videolarımın sinxronlaşdırıldığını deyir, lakin telefonum və axtarışım düzgün birləşdirildikdə onların heç biri proqramda görünmür.
Quest 2-ni telefonuma köçürməkdə çox çətinlik çəkirəm və hər dəfə onu telefonuma ötürməyə cəhd edəndə sadəcə qara ekran görünür. Bundan başqa, mən Oculus tətbiqini və onun bütün xüsusiyyətlərini sevirəm, lakin bu, həqiqətən sinir bozucu məsələdir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Əla məhsul və proqram. İstədiyim tək şey telefon bildirişlərimi almaqdır ki, vacib deyilsə, oynamağı dayandırmalı deyiləm.
Proqramın Android versiyasında çatışmayan bir çox funksiya var, mən hətta fotoşəkilləri proqramla sinxronlaşdıra bilmirəm
Oculus proqramı və fb ilə bağlı probleminiz varsa. Telefonun yenidən qurulmasından fb-ni silin. Sürücülərin şəkli və mətn mesajı ilə 2fa qurun. Oculus proqramını yenidən quraşdırın. Siz getmək üçün yaxşı olmalıdır.
Oculus haqqında heç bir şey deyildiyi kimi işləmir. Hesabıma daxil olmaqdan imtina edir. Oculus quest 2 işləməkdən imtina edir və səhvləri var. Dəyər deyil
Oculus Quest 2-ni çox sevirik!!! Möhtəşəm VR təcrübəsi! Quraşdırmaq və VR-ı kəşf etməyə başlamaq çox asan idi. Çoxlu oyunlar, çox əyləncələr! Çox şadıq ki, bunu əldə etdik!
Oculus Əyləncə pao
Bir ildən artıqdır ki, proqramda alış-veriş edə bilmirəm. Mən ən azı 5 bilet və e-poçt göndərmişəm və heç kim problemi həll etməyib. Düşünərdim ki, bir iş mənim pulumu xərcləməmi istəyir!
Düşünürəm ki, insanlar proqramla sərt davranırlar, əminəm ki, siz ondan yalnız oculusunuza daxil olmaq və oyun almaq üçün istifadə edə bilərsiniz, lakin onsuz biz oynaya bilməyəcəyik.
Təcrübə kifayət qədər pisdir. Tətbiq OS bildirişimin üstündə oturmayacaq, bu da proqramın yuxarı hissəsində axtarış və ya hər hansı bir şeyə toxunmağı çətinləşdirir. Qalanları kifayət qədər cilalanmış görünür. Cihazı bir yoldaş kimi proqramla daha çox inteqrasiya etmək də əla olardı. Beləliklə, mən Oculus-u işə saldığım zaman tətbiq olunan əsas səhifəmə və ya parametrlərə dəyişikliklər edə bilərəm.
Düzünü desəm, tətbiqin əlçatanlığını bəyənirəm, lakin onunla birlikdə getmək üçün bir neçə zəhlətökən səhvlər var. İndiyə qədər ən bezdirici səhv mənə qulaqlıq parametrlərini seçmək üçün "qulaqlığın qurulmasını tamamla" deməsidir, baxmayaraq ki, məndə artıq var.Tətbiqi yenidən quraşdırmaq və ya keşi təmizləmək və proqramı parametrlərdən yenidən başlatmaqla asanlıqla düzəldilə bilər, lakin bu, ilk növbədə baş verməməlidir. Çox sağ ol.
Video oyunlarından uzaqlaşdı. Eyni köhnə eyni köhnə kimi hiss etdim. Ancaq bu, oyunda növbəti addımdır. Oyunçunu faktiki oyunun içərisinə yerləşdirin. Artıq orada oturub barmaqlarınızı bulandıran taxt kartofu yoxdur. Dayanırsan, hərəkət edirsən, əyilirsən, ətrafına baxırsan, hətta arxan da. Qollarınızı yelləmək. Silahlarınızı işarələmək. Həqiqətən də tər tökürsən. "Drop Dead: Dual Strike Edition" zombi atıcısını sınayın. Zombi qoşununu öldürmək üçün çox oyunçu 2 oyunçuya malikdir. Almaq lazımdır. Zövq alın
Möhtəşəm qulaqlıq üçün pis proqram. Alış-veriş, quraşdırma ilə bağlı daimi nasazlıqlar və yeni yeniləmə sadəcə parametrlər səhifəsini məhv etdiyi üçün proqram əksər hallarda istifadə edilə bilməz.
O, mənim FB hesabıma qoşulmayacaq. Sadəcə yükləməyə çalışırmış kimi fırlanmağa davam edir. Mən Chat ilə idim və o itdi və onu tapa bilmirəm. Çox sinir bozucu. Bunu qurmaq bu qədər çətin olmamalıdır.
Oculus Go və Quest əladır və axtarış 2 yəqin ki, daha yaxşıdır. Amma mənim 1 problemim var, 2-ci quest onsuz hələ də mükəmməl işləyirsə, facebook-un tələbi çox mənasızdır. Mən facebookdan istifadə etmirəm və bu, 2-ci kvestlə bağlı yeganə problemdir, lakin bununla yanaşı, 2-ci kvest orijinal axtarışdan daha incə və daha ucuz olmaqla daha yüksək qətnamələri və daha güclü olması ilə çox yaxşı görünür. Mən başa düşmürəm ki, orijinal axtarışda bu yoxdursa, niyə tələb qoyulub.Mən şəxsən düşünürəm ki, oculus facebooka məxsus olduğu üçün facebook tələb etmədən axtarış 2 daha yaxşı olardı.
Bu, oyunlar əldə etmək və qulaqlıq qurmaq üçün əla işləyirdi, lakin mən facebook hesabımı bağlayanda təsadüfən məktəb hesabımdan istifadə etdim, hesabı dəyişməyə gedəndə axtarışım qurulmuşdu ki, e-poçtu dəyişmək üçün heç bir yol olmadığını bildim( ❗❗❗Düzgün e-poçtdan istifadə edin
telefondakı proqramdan nümunəni sıfırlaya bilmirəm və onu silməyə çalışdıqdan 3 saat sonra əsəbiləşdim və gecəni bağladım
Zibil. Düzünü desəm, tərtibatı və istifadəsinin nə qədər asan olduğunu sevirəm. Yəni, hətta sizin üçün işləsə. Mən Oculus-u mənimkini aldıqdan sonra yüklədim, onu bağladım və ertəsi gün proqram çökməyə davam etdi. Mən onu yenilədim, ancaq araşdırma səhifəsindən istifadə edə bilərəm. Proqramda qalan hər şey mənə qara ekran verir.
Hələ ki, 2-ci tapşırığı almamış olsam da, mən hələ də proqramı qurmaq və onu əldə edəndə Milad gününə hazırlamaq üçün Abel idim. Həmçinin, mən oculusunuzu əldə etməzdən əvvəl proqramı quraşdırmağı tövsiyə edərdim, çünki bu, quraşdırma prosesini bir neçə dəqiqə qısalda bilər.
Oculusdan uzaqda oyunları yükləmək üçün əladır. Siz həmçinin oculus proqramında dostlarınıza mesaj göndərə bilərsiniz.
Bu yaxınlarda iki Oculus Quest aldım və proqramı endirdim. Mobil telefonumda mükəmməl işləyir. Bununla belə, mən onu Chromebook-a endirəndə proqram xarab olur. Mən onu bir neçə dəfə sildim və yenidən quraşdırdım, kompüteri bağladım və s. Və nada. Laptopa telefondan daha çox ehtiyacım olduğu üçün çox məyus oldum.
Oculus qulaqlıqlarınız varsa, bu, VR üçün 1 nömrəli proqramdır (№1). Axtarış xətlərindən istifadə edirsinizsə, həqiqətən sizə lazım olan yeganə şey. Təkcə VR üçün deyil. Daha çox VR kimi! VR, 3D və s. və s. və s... Onu nə üçün istifadə etmək istəsəniz, onu ən sadə şəkildə təsvir etməyin ən yaxşı yolu Əyləncədir! Bu proqram və Oculus axtarışı ilə VR təsəvvür etdiyinizdən daha çoxdur. Sadəcə 🤔 (düşün), əgər real həyat təcrübəsi ilə hər şeyi edə bilirsənsə, niyə etməyəsən?
Əla! Uzun müddətdir ki, VR-a daxil olmaq üçün gözləyirdim, lakin qiymətə görə bunu etmədim. Oculus Quest 2 evdə qaçışdır. Mən kiçik gülləni dişlədim, COSTCO-dan Quest 2-ni aldım və arxaya baxmadım. Artıq 9 aydır ki, istifadə edirəm və hələ də yeni şeylər kəşf edirəm və bunu etməkdən çox məmnunam. Növbəti iterasiyanı səbirsizliklə gözləyirəm... Oculus-dan kimin istifadə etdiyinə VR şirkətinin deyil, tək bir şirkətin nəzarət etməsi xoşuma gəlmir...
Quest 2 çox gözəl VR dəstidir. Tel yoxdur, yüksək keyfiyyət, aşağı qiymət! Sadəcə inanılmaz!
yaxşı proqram mobil qulaqlıq qurmaq asandır, lakin VR qulaqlıq taxmadan istifadəçiyə yükləmənin nə qədər məsafədə olduğunu göstərmək üçün proqram yükləmə statusunu daxil etməlidir. Əgər bunu gələcək versiyalarda edə bilsəniz, onlar bunu çox qiymətləndirəcəklər
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Macera Oyunları nkuj
Oculus axtarışınız üçün oyunları satın ala və görə bildiyinizi bəyənirəm, məncə, bu, əla xüsusiyyətdir. Amma mən tökmə funksiyasından istifadə etməyə çalışdığım zaman o, inanılmaz dərəcədə ləngiyir. Mən çoxlu piksel görə bilirəm və hərəkətlər çox ləngiyir. Kastinqi düzəldin və mənim 5 ulduzumu qazanacaqsınız.
Oculus பொழுதுபோக்கு vwdg
Yandırarkən donur. Sonra bir neçə gün işlədi, sonra bir daha işləmir. Şübhəsiz ki, işlədiyindən daha çox işləmir.
İndiyə qədər əladır, köhnə ping top maşınlarını oynamaqdan VR-ə keçir.... Mən bunu Oculus Quest istifadə edərək 3-cü gün böyük bir sıçrayış kimi görürəm. Yeni başlayan Tripp, Within, Beat Saber kimi əsaslarla başlamaq qərarına gəldim... Möhtəşəm təcrübə yaşayıram! sağol.
Bildirişlər işləmir və proqram yavaş və bir qədər əsəbidir. Qulaqlıq taxaraq uzaqdan baxa və yükləyə bildiyim xoşuma gəlir, lakin çatışmazlıqlar var. treyler videoları açıq-aydın qulaqlıq üçün daha yaxşı kodlaşdırılıb... və hətta bir neçə kart saxlansa belə, ödəniş üsulunu rahat şəkildə dəyişmək imkanı yoxdur. Mən bütün proqramı tədqiq etməmişəm, baxmayaraq ki, bu problemləri yaşayan tək mən deyiləm. Daha yaxşı ola bilərdi.
olduqca yaxşıdır və qulaqlıqdakı mağaza menyusunun və proqramın həqiqətən pis olması və axtardığınız oyunları süzgəcdən keçirə bilməyəcəyinizdən başqa, mənim Ui xoşuma gəlir.
Hiss edirəm ki, bu, əla proqramdır, sadəcə oculus alanda gözlədiyim bütün bu oyunlar yoxdur, ancaq deyirəm ki, bu proqram daha çox oyun olsaydı, daha yaxşı reytinqlər alardı.
Oculus Развлечения aff
MƏN BİR ŞEY AXTARA BİLMİRƏM! Mətn qutusu həqiqətən açılsa və biz istədiyimiz hər şeyi axtara bilsəydik, çox faydalı olardı! Bu çox vacib məsələdir, çünki heç kim asanlıqla axtara biləcəyiniz bir şeyi axtarmaq üçün bütün mağazanı gəzmək istəmir! Xahiş edirəm bunu tülkü edin! Mağazada olub-olmadığını görmək üçün qulaqlıq taxmaq faydasızdır!Düzəliş etdikdən sonra 5 ulduz alacaqsınız🤦♂️
Profilimi yükləməyi dayandırdı. Ona görə də indi çox pul xərclədiyim heç bir oyunu oynaya bilmirəm. Artıq bir ildən çoxdur ki, Quest 2-yə sahibəm. Yenidən yükləmə işləmir.
E-poçt sisteminiz xarabdır, ona daxil etdiyiniz hər bir real e-poçt onun artıq oculus hesabına qoşulduğunu deyir, lakin mövcud olmayan e-poçtu daxil etsəniz, o, təsdiq kodunu qəbul edir və göndərir. Məndən nə etməyim gözlənilir
Telefon bildirişləri son böyük yeniləmədə olmalı idi. Dəstəyin bu seçimdə olması lazım olduğunu söylədiyi variantı hələ də görmürəm. Bütün yeni funksiyaları əldə edən iOS-a diqqət, sonra isə bizim sındırılmış versiyaları əldə etməyimiz güclü qıcıqlanmağa başlayır.
Oculus-u sevirəm, lakin bu proqram lazım olduğundan daha çox istifadə etməyə dəyməz. Axtarış funksiyası mənə diqqət çəkən və ya tövsiyə olan oyunlardan başqa heç bir oyunu göstərmir, hətta bu ikisindən biri deyilsə, dəqiq başlığı axtarsam belə, göstərməyəcək. Tətbiqi ümumiyyətlə tərk etsəm, o, bərk kilidlənir və onu bağlayıb yenidən başlamalıyam. Bir dəfə onu bağlayanda telefonum xarab oldu.
Oculus Zabava hvi
Tətbiq funksionaldır, lakin çox səhvdir. Görünüşlər arasında keçid çox yavaşdır və UI elementləri yüklənən kimi interaktiv olmur. Tətbiq çentikləri və deşikləri olan müasir telefonları nəzərə almır. Qulaqlığı qoşmaq da bir neçə cəhd tələb edirdi.
Ən yaxşı təcrübə!!! @oculus bunu oğlum üçün alanda əmin oldum ki, bu, başımı gicəlləndirəcək və mən oynaya bilməyəcəkdim. İndi mən onu demək olar ki, ondan daha çox oynayıram!!! Sevgi 5 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
İllər əvvəl Facebook hesabım var idi. Uzun müddətdir ki, iştirak etmirəm. Buna görə mən daxil ola bilmirəm və bu oculus ilə heç nə edə bilmirəm? Mən bu pislik üçün çox qocalmışam. Mən sadəcə bu 4 yüz dollarlıq vr qulaqlıqlarına baxmaq istəyirəm! Hesabımı açmağa cəhd etmək üçün sürücülük vəsiqəmin şəklini göndərməli oldum. Bu cəfəngiyyatdır. Facebook çox qarışıqdır.