Post by plugoxwermebes on Mar 8, 2022 6:07:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombie shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombie shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú všetky ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Zombie 2: Zombie shooter 2022 version ▞▞▞
Úžasná hra, cool zombie a zbrane a príbeh Len som prilepený na super Soldier, ale okrem tejto úžasnej hry
HACK | MEGALEVELS. Zdroje pre The Walking Zombie 2: Zombie shooter 【【ŽIADNE ĽUDSKÉ OVEROVANIE】 Všetky zdroje pre The Walking Zombie 2: Zombie shooter
Príliš veľa reklám a vyskakovacích okien. Všetky vyskakovacie okná majú hodnotu 10+ USD a zobrazujú sa stále. Hra nie je naozaj zábavná a nestojí za váš čas.
Dajte tam ešte jeden svet pls
Skvelá hra, grafika a organizácia menu sú skvelé, ale keď nemám internet, hra zamrzne, keď robím misiu, zatvorí sa hra, keď otvorím zálohu, som späť doma s 20 zdravím a stratil som veci, potom hra zmrazí joysticky, takže nemôžem ovládať, kam sa pohybujem/mierim, som na LG, ak by to nespadlo, hodnotila by som 5 hviezdičkami.
Monster Fishing 2022 Sporta spēles ktu
Neustále reklamy ničia zdanlivo skvelú hru. Nielenže sú v hre položky na nákup, ale aj reklamy sa odohrávajú počas hry. Nikdy som nevidel hru, ktorá by mala oboje a odohrávala sa tak často. Najhoršie na tom je, že mnohokrát sa tieto reklamy objavia, keď ste uprostred boja, čo úplne zabije vašu hybnosť a vyradí vás z hry.
Dobrá grafika.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Hərəkət jizp
stiahnite si にゃんこ島 スマッシュバトル apk najnovšiu verziu ...
Spôsob, akým vyrábate plyn (energiu), je nepríjemný. Robia dobrú prácu, keď sa z vás snažia vyžmýkať každý nikel. Kúpil by som si hru, ale množstvo reklám a hlúpych predajov, ktoré prebiehajú, je smiešne. Prečo by som mal platiť 8 dolárov za brokovnicu, ktorú si môžem kúpiť v hre?
Dosť dobre nič k tej hre sa nedá povedať ide mi úplne všetko dosť dobre pre toho kto má rád zombíkov
Abecedný zoznam hier začínajúcich sa na S
Najlepšia hra na svete ale neviem ci sa obnovuje benzín sám a taktiež ma dosť ten benzín obmedzuje ale inak je to najlepšia hra na svete
To je taká hovadina, píšu mi tam že za video mi dám 50hp tak si to pozriem a keď to skončí skončím sa s 20 životmi v nemocnici ževraj som umrel a stratím všetko loot a 800 nábojov čo som tam vystrielal
Hra je v poriadku, pretože sú tu niektoré aspekty, vďaka ktorým je hra nudná. Neustále hľadanie zombíkov začína nudiť. Zdá sa, že idú skôr ako spadová hra, skúste urobiť mapu veľkú alebo strednú, takže je tu výzva. Hra je zábavná, aj keď je dobrá, keď ste niekde vonku a chcete si zahrať len zombie hru. Ďalším aspektom je, prečo potrebujete internet? Rozumiem mikrotransakciám, táto hra je aj tak bezplatná. Tiež by som odporučil zmeniť umiestnenie reklám.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Екшн rmr
Po aktualizácii viac reklám a po chvíľke hrania som sa stal úplne nudným, sčítané a podčiarknuté to starne veľmi jednoducho.
Do boja si môžte zobrať až 2 druhy výbavy celkovo ich je v hre 18, ... The Walking Zombie je plnohodnotná hra pre mobilné zariadenia,
Hra ZOMBIE HUNTER: Offline Games · online hrať na ...
Nevim coaju s timito kockatimi ludmi jako a blnost
The Walking Zombie 2: Zombie shooter - Google Play
Milujem túto hru, ale mám s ňou jeden VÁŽNY problém. Uprostred misií to neustále zamrzne bez iného riešenia, ako zavrieť hru. Keď však hru zatvoríte a znova otvoríte, dostanete trest, ako keby ste v misii zomreli. Vďaka tomu je hra niekedy naozaj frustrujúca, opravte to vývojári, potom dostanete 5 hviezdičiek
Je to slušné, ale je tam veľa anglických pravopisných chýb. Skybox je jednoducho chybný, pretože je zjavne zle zmapovaný. Hlavná postava sa s niektorými ľuďmi rozpráva a s inými nie. Prečo nemohol jednoducho nerozprávať? Vektor (pištoľ) je bezpečne uložený pred opätovným nabitím? Prečo? vážne. So zombíkmi si myslím, že zbraň v bezpečí je najmenší z ich problémov. Tá vec s plynom je určite vecou a dostávam mikrotransakcie, ale kým sa hra neopraví vo všetkých oblastiach, chcel by som, aby to bolo opravené, tak to neurobím.
Chyby zvuku a pády
Hral som túto hru chvíľu, hral cez peknú veľkosť príbehového režimu, ako aj niekoľko misií v otvorenom svete. Mojím aktuálnym problémom je teraz sledovanie reklám na získanie mincí, predtým ste mohli získať 10 bezplatných mincí jednoduchým otvorením aplikácie a kliknutím na Bezplatné mince raz za hodinu TERAZ je to raz za 12 HODÍN!?!?! nefunguje ani tlačidlo „sledovať reklamu“ na sledovanie reklám na ďalšie mince, reklama sa nikdy neprehrá, ale počet, na ktorý môžete kliknúť, klesá. Prosím opravte, na pokraji vymazania hry, čo by bola škoda.
Môžete vyriešiť „Problém so sieťovým pripojením“? Veľakrát som sa snažil prísť na to, ako to opraviť... Opravte to, milujem túto hru...
Odkedy som si kúpil možnosť bez reklám, hra každú chvíľu zamrzne a ja strácam zdravie a čokoľvek, čo som našiel. Potom musím použiť svoje zásoby na obnovenie svojho zdravia a plynu, aby som sa mohol vrátiť do misie... Strávil som veľa množstvo peňazí a som sklamaný, pretože milujem hru, keď funguje🤬🤬🤬.. prosím opravte a ja zmením svoje hodnotenie späť na ⭐⭐⭐⭐⭐
Úžasné, ak chcete robiť questy a zároveň zabíjať zombíkov, stiahnite si túto hru a ešte lepšie, nie je tam žiadne nadávanie, ale je tam krv (takmer žiadna), táto hra je úžasná okrem plynomeru. Plynomer je na hovno, pretože akonáhle sa miniete, musíte čakať alebo zaplatiť mincami za ďalšie alebo si pozrieť pridanie, ale táto hra je úžasná
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Akčné wvuu
Články hry na PS5 | Alza.sk
Dobrá hra ale Pay to play / Dobrá hra, ale pay to play
Úžasná hra rád si zahráme vinikajúca ale je dosť jumpskerov keď z ničoho nič sa zjaví zombík a zľaknem ale inak strašne dobrá hra
Ide o skvelú hru s pekným dejom, len je škoda, že uprostred bitiek ste nútení zastaviť sa a pozrieť si hudobné videá, aby ste mohli pokračovať v hraní. V dôsledku toho som ho odinštaloval! Možno, ak sa tento problém bude týkať, stiahnem si ho a budem si ho užívať!
Už ma nebaví viackrát vám posielať e-maily. Na túto hru som minul veľa peňazí a vypadla mi na misiu v severnom meste, kde potrebujem zistiť, čo sa deje v meste. Myslím, že aplikácia spadla počas prestrihovej scény a teraz nemôžem vykonať misiu. Existuje nejaký spôsob, ako to opraviť alebo načítať predchádzajúce uloženie?
Táto hra má len JEDNU CHYBU. PRÍLIŠ VEĽA REKLÁM. Po každej jednej veci, ktorú urobíte, je reklama. Hrajte 2 minúty, skontrolujte svoj inventár. Ad. Predajte zvyšky obchodníkovi. Ad. Kúpiť byt. Ad. Hrajte AKÚKOĽVEK misiu. Ad. Rozbiť všetky vaše zámky? Ad. Nedajbože, minieš benzín. Ad. Naozaj som si užil túto hru, ale reklamy ju robia hroznou. A ODMIETAM zaplatiť 4,99 USD za odstránenie reklám, keď existujú ďalšie BEZPLATNÉ PODOBNÉ HRY bez reklám. Stratený jeden.
Oneskorenie a pády robia túto hru nehrateľnou, čo je škoda, pretože to vyzerá ako dobrá hra. Peniaze sa zháňajú ťažko a z misií sotva dostanete nejakú korisť. Reklamy sú všade a neustále spôsobujú pády hry. Táto hra je len neporiadok a treba ju čo najskôr opraviť!!!
Najlepšia hra na svete bomba odporúčam
Je to zábavná hra, len problém je, že už nepočujem dialógy s postavami, fungovalo to asi do polovice Springfieldu
Story Based Zombie Shooter – Aplikácie v službe Google Play
Táto hra je dobrá páči sa mi že je to jo česky ai to že v tom centre sú skryté veci ako napríklad skaut nepoviem kde to hesle je to súper dokonca vo vode môžeš vo flaške ten príbeh je ešte lepší ale hneď od tej misie kde má Frank opustil tak vedel že je to krysa a nedostával som od neho misie tak som vedel že má niečo v pláne o toto sú spoilery.
Hra je dobrá, ale reklamy ma dvakrát zabili, pretože sa objavila PO spustení misie a nezastavila som sa. Reklama ma zaviedla do obchodu Play a keď som sa vrátil, bolo tam napísané, že ste vyliečení. Bol som späť v meste s podlomeným zdravím. Veľmi otravné. Strata plynu a liečivých predmetov kvôli reklamám.
Bishoujo Battle Cyber Panic! ... Bomb The Monsters! ... Bubble Shooter Deluxe - Addictive! ... Buildings Have Feelings Too! ... Burn Zombie Burn!
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Екшн rmr
Celkom dobre hra
Je to zábavná hra, ale plná reklám a ešte viac chýb, vždy keď niekam cestujem, vyhodí ma z aplikácie, mám najnovší Samsung, takže nehovorte, že môj telefón nie je aktuálny, túto hru to tak znepokojuje je to zábavné, ale možno skončím
Hra je jasný problém je že vždy zapnem reklamu tak zomriem a stratím tým pádom veci. Odporúčam pridať UPDATE kde by to uložilo hru a nie že to načítam znova a stratím skoro všetky veci ďakujem
Nejde mi to zapnúť 😠
Loot dropy sú slabé, mohli by byť lepšie. Pre vyššie lv je dokončenie odmeny slabé. Všetko je príliš drahé. Mohlo by byť lepšie. Baví ma hra a príbeh. Ale všetko je príliš drahé na vývoj postavy. Zdá sa, že zvyšovanie obchodných zručností skutočne nepomáha s obchodnými cenami. (t. j. kúpiť zbraň za 12 000 obchodná hodnota je 3 000, ani nie polovica), takže aký zmysel má obchodná zručnosť.
Najlepšia kampaň. PLS pridať mŕtvicu pre viacerých hráčov.
1 hodina a zatiaľ celkom dobrá hra. Trochu spádu a Stalkerových vibrácií s funky (trochu lepšou) grafikou minecraftu. Rovnako ako mnoho „bezplatných“ mobilných hier sú reklamy trochu rušivé a je hlúpe, že si možnosť bez reklám musíte kúpiť samostatne. Nemôžete nechať reklamy zmiznúť míňaním peňazí za herné predmety. Malo by sa to zmeniť. Paľba z automatickej zbrane by mala byť možnosť, ktorá nie je nútená, plytvá to muníciou.
Je to dobrá hra až na tie reklamy
Veľa reklám, nedajú sa ušetriť peniaze na lepšie zbrane, pretože stále treba dokupovať buď ľudí, alebo lekárničky a obväzy a ľudia čo zadávajú úlohy poskytujú strašne málo peňazí.
Milujem hru, ale 14,99 za zbrane a podobne. Pod. Dokážem jačmeň zarobiť dosť peňazí na nákup munície a zásob, aby som mohol pokračovať v misiách.
Super dej len akosi mi odišiel zvuk.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Δράση ekso